Vinete la cuptor umplute cu dovleac fript, feta și nucă cu dovlecei bătuți
Vinetele coapte umplute cu dovleac fript , feta și nuc cu dovlecei bătuți este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 388 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită nuci, dovleac, brânză feta și semințe de chimen. 248 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dovlecei la cuptor umpluți cu miel condimentat și sos de roșii, Tempeh Kofte cu vinete prăjite și iaurt bătut, și Dovlecei la grătar cu nuci de pin și feta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime, lăsând tulpina pe loc (aceasta poate fi îndepărtată atunci când mâncați). Folosind un cuțit mic ascuțit, scoateți carnea interioară lăsând o coajă de aproximativ 1 cm grosime. Se taie carnea și se pune într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De Verjuic
3
Curățați dovleacul sau dovlecelul, îndepărtați semințele, apoi tăiați-le în zaruri de 1-2 cm și amestecați cu vinetele tocate și ceapa roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Cuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Se amestecă chimenul, usturoiul și 2 lingurițe de ulei și se amestecă împreună cu puțină sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Așezați-vă pe o tavă de copt tapetată cu hârtie pergament. Frecați 1 lingură de ulei peste jumătățile de vinete și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Așezați, cu fața tăiată în jos, pe o altă tavă tapetată cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Coaceți timp de 15-20 de minute, până când cojile de dovleac și vinete sunt aproape fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Răsturnați amestecul de dovleac înapoi în castron și amestecați prin ierburile amestecate, feta și nucile. Întoarceți jumătățile de vinete, apoi îngrămădiți amestecul în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Stropiți cu restul de 1 lingură de ulei și coaceți timp de 20 de minute, moment în care dovleacul va fi complet gătit. Dacă începe să se coloreze prea mult, acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Între timp, faceți salata de dovlecei. Acoperiți și coada dovleceii, apoi feliați foarte subțire în panglici largi. Aruncați cu coaja, sucul de jumătate de lămâie și uleiul. Se lasă 10 minute pentru a lăsa dovleceii să se înmoaie puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
11
Pentru a servi, aruncați ierburile prin dovlecei și tăiați jumătatea de lămâie rămasă în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
12
Așezați o jumătate de vinete pe fiecare farfurie, îngrămădiți salata lângă ea și serviți cu o pană de lămâie.