Vinete la cuptor umplute cu dovleac fript, feta și nucă cu dovlecei bătuți
Vinetele coapte umplute cu dovleac fript , feta și nuc cu dovlecei bătuți este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 388 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită nuci, dovleac, brânză feta și semințe de chimen. 248 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dovlecei la cuptor umpluți cu miel condimentat și sos de roșii, Tempeh Kofte cu vinete prăjite și iaurt bătut, și Dovlecei la grătar cu nuci de pin și feta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime, lăsând tulpina pe loc (aceasta poate fi îndepărtată atunci când mâncați). Folosind un cuțit mic ascuțit, scoateți carnea interioară lăsând o coajă de aproximativ 1 cm grosime. Se taie carnea și se pune într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Curățați dovleacul sau dovlecelul, îndepărtați semințele, apoi tăiați-le în zaruri de 1-2 cm și amestecați cu vinetele tocate și ceapa roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Se amestecă chimenul, usturoiul și 2 lingurițe de ulei și se amestecă împreună cu puțină sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Așezați-vă pe o tavă de copt tapetată cu hârtie pergament. Frecați 1 lingură de ulei peste jumătățile de vinete și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Așezați, cu fața tăiată în jos, pe o altă tavă tapetată cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Coaceți timp de 15-20 de minute, până când cojile de dovleac și vinete sunt aproape fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Răsturnați amestecul de dovleac înapoi în castron și amestecați prin ierburile amestecate, feta și nucile. Întoarceți jumătățile de vinete, apoi îngrămădiți amestecul în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți cu restul de 1 lingură de ulei și coaceți timp de 20 de minute, moment în care dovleacul va fi complet gătit. Dacă începe să se coloreze prea mult, acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
10
Între timp, faceți salata de dovlecei. Acoperiți și coada dovleceii, apoi feliați foarte subțire în panglici largi. Aruncați cu coaja, sucul de jumătate de lămâie și uleiul. Se lasă 10 minute pentru a lăsa dovleceii să se înmoaie puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Pentru a servi, aruncați ierburile prin dovlecei și tăiați jumătatea de lămâie rămasă în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
12
Așezați o jumătate de vinete pe fiecare farfurie, îngrămădiți salata lângă ea și serviți cu o pană de lămâie.