Vinete Italiene

Vinete Italiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați vinetele italiene. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 210 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sos de paste cu piper, roșii și busuioc, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Vinetă Italiană De Vinete, Vinete Italiene Umplute, și Vinetă Italiană Rago Ampercult pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Dezghețați parțial chiftelele de mic dejun în cuptorul cu microunde la 10 până la 15 secunde; se sfărâmă în bucăți mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Îndepărtați capătul tulpinii vinetei; feliați vinetele pe lungime în felii de 4 (1/2 inch). Aranjați feliile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se acoperă ușor feliile cu spray și se fierbe 4 minute. Întoarceți feliile, acoperiți cu spray de gătit și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Presărați sare peste vinete; acoperiți uniform cu chiftele mărunțite pentru micul dejun și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
5
Combinați sosul de paste, busuiocul și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Ardei RoșuArdei Roșu
BusuiocBusuioc
6
Puneți sosul peste vinete și acoperiți cu brânză. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
BrânzăBrânză
SosSos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista