Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele dulci și acrișoare. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă $1.74 pe portie. O porție conține 157 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei gras, oțet de vin roșu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Vinete dulci și acre, Vinete dulci și acre, și La Nonna dulce și acru vinete Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați vinetele în cuburi de 1/2 inch și transferați-le într-o strecurătoare. Aruncați cu 2 linguri de sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Lăsați să se scurgă 1 oră.
3
În timp ce vinetele se scurg, încălziți 2 linguri de ulei într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati trei sferturi de usturoi, amestecând, până devin aurii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
5
Adăugați roșiile cu sucul lor, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Suc
6
Aduceți 3 căni de apă sărată la fiert într - o cratiță de 1 până la 1 1/2 litru, apoi gătiți țelina până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Strângeți ușor vinetele pentru a îndepărta excesul de umiditate și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
9
Încălziți uleiul de 1/4 inch (aproximativ 2 căni) într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, până când înregistrează 360 km f pe termometru, apoi prăjiți vinetele în 4 loturi, amestecând și rotind constant cu o lingură cu fante, până se rumenesc și se înmoaie, 3 până la 5 minute pe lot. (Ulei de retur la 360 cm. f între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Termometru De Bucătărie
Tigaie
10
Transferați pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
11
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de ulei din tigaie, apoi se reduce focul la moderat și se gătește ceapa, ardeiul gras și usturoiul rămas, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați sos de roșii, vinete, țelină, măsline, capere, oțet, zahăr, piper și linguriță rămasă sare de mare și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, 15 minute. Se răcește la temperatura camerei, neacoperit, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Vinete
Sare De Mare
Oțet
Capere
țelină
Măsline
Piper
Zahăr
13
Chiar înainte de servire, amestecați pătrunjelul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Busuioc
14
Se servește rece sau la temperatura camerei.
1
* Dacă sarea dvs. de mare este foarte granulară și asemănătoare pietrișului, zdrobiți-o folosind partea plată a unui cuțit mare și greu sau fundul unei tigaie grele.* Pentru a lua temperatura de o cantitate mică de ulei, pune bec în tigaie și rândul său, termometru cu fața în jos, restul celălalt capăt împotriva rim de tigaie. Verificați frecvent temperatura.* Caponata poate fi răcită până la 1 săptămână.