Vinete cu sos picant de roșii

Vinete cu sos picant de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele cu sos picant de roșii. O porție conține 340 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă $2.16 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, vinete, harissa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rulouri de vinete cu sos picant de roșii, Chiftele mici de miel într-un sos picant de roșii de vinete, și Sănătos și delicios: vinete în sos picant de roșii.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați cât de multe vinete se vor potrivi într-un singur strat și gătiți, agitând tigaia ocazional, până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 10 minute în total. Condimentează după gust cu sare și piper. Repetați cu vinetele rămase și încă 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
În aceeași tigaie la foc mediu, adăugați restul de 2 linguri de ulei și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați harissa și amestecați împreună până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
7
Adăugați roșiile și reglați focul până când menține un foc puternic, condimentând cu sare și piper și rupând roșiile cu un tocător de cartofi sau o lingură de lemn odată ce s-au înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
8
Lăsați să gătească până când roșiile s-au descompus, aproximativ 10 până la 12 minute pentru conserve și 18 până la 20 pentru proaspete, condimentate după cum este necesar. Când sosul s-a îngroșat, adăugați vinetele înapoi și amestecați astfel încât să se încălzească, apoi turnați într-un vas de servit sau serviți din tigaie, acoperiți cu feta și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista