Vinete cu sos de roșii
Vinetele cu sos de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 104 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 87 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de roșii conservate, ulei de măsline suplimentar, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Sos De Vinete Și Roșii, Sos de vinete și roșii, și Vinete curry în sos de roșii.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele în 1/2-in.- felii groase.
Se pune într-un vas adânc; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Clătiți cu apă rece; scurgeți și uscați pe prosoape de hârtie. Într-un 2-qt. cratiță, încălziți uleiul la foc mediu
Adăugați roșiile, usturoiul, busuiocul și zahărul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 45 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald în timp ce pregătiți vinetele. Într-o tigaie mare, încălziți aproximativ 1/4 cană de ulei; vinete maronii, câte un sfert, adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Așezați pe un platou de servire câte un rând pe rând. Se acoperă cu sos și se presară cu brânză.