Vinete cu sos de roșii

Vinete cu sos de roșii
Vinetele cu sos de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 104 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 87 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de roșii conservate, ulei de măsline suplimentar, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Sos De Vinete Și Roșii, Sos de vinete și roșii, și Vinete curry în sos de roșii.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele în 1/2-in.- felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se pune într-un vas adânc; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
4
Clătiți cu apă rece; scurgeți și uscați pe prosoape de hârtie. Într-un 2-qt. cratiță, încălziți uleiul la foc mediu
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Adăugați roșiile, usturoiul, busuiocul și zahărul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 45 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
6
Se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald în timp ce pregătiți vinetele. Într-o tigaie mare, încălziți aproximativ 1/4 cană de ulei; vinete maronii, câte un sfert, adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
7
Așezați pe un platou de servire câte un rând pe rând. Se acoperă cu sos și se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista