Vinete cu brânză Feta
Vinetele cu brânză Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vinete, brânză feta, busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată de vinete prăjită cu usturoi cu roșii și brânză Feta, Salată de paste de legume prăjite cu vinete, dovlecei și brânză Feta, și Friptură de vinete cu năut, ardei roșii prăjiți, brânză Feta și măsline negre.
Instrucțiuni
Setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Ungeți feliile de vinete pe o parte cu ulei de măsline; aranjați pe o foaie de copt cu partea unsă orientată în sus.
Gatiti vinetele sub broiler pana se rumenesc usor, aproximativ 5 minute; scoateți din cuptor.
Rotiți căldura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Întoarceți feliile și periați cealaltă parte cu ulei de măsline.
Presărați brânză feta peste vinete.
Coaceți până când brânza este bulbucată și vinetele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Presărați busuioc peste feliile de vinete și serviți fierbinte.