Vinete cu aragaz lent și sos de roșii cu paste

Vinete cu aragaz lent și sos de roșii cu paste
Sosul de vinete și roșii cu aragaz lent cu Pastan este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 392 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un sos destul de ieftin. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, pastă de roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vinete cu aragaz lent și sos de roșii cu paste, Sos de Paste cu aragaz lent cu cârnați și vinete, și Paste De Vinete: Cina De Duminică Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați toate ingredientele, cu excepția pastelor și a brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Capac; gatiti la foc mic 4 ore sau pana cand vinetele sunt moi si sosul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Aruncați pastele cu vinete și sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4
Garnisiți porții individuale cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista