Vinete
Vinetele necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 219 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de până la 2 ouă, pesmet, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare includ Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete, Cum se Spiralizează o vinete: tăiței de vinete, și Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!).
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Adăugați vinetele și fierbeți 10 minute. Scufundați pâinea în apă și îndepărtați-o, strângând pentru a scurge apa și puneți-o deoparte.
Scoateți vinetele din apă și scurgeți-le bine. Când vinetele s-au răcit, tocați-le grosolan și puneți-le în vasul de lucru al unui robot de bucătărie.
Adăugați pâinea înmuiată și 1 ou și pulsați pentru a forma o pastă oarecum omogenă adăugând mai mult ou, dacă este necesar.
Adăugați 1/2 cană pecorino, usturoi și pătrunjel și continuați să pulsați până se formează un amestec neted, dar oarecum uscat. Nu supra-procesați.
Transformați amestecul într-un bol de amestecare și așezați firimiturile de pâine pe o farfurie mare. Folosind mâinile și lucrând rapid, rulați amestecul de vinete în bile cu un diametru de 1/2 inch și rulați fiecare bilă în firimiturile de pâine pentru a acoperi. Țineți fiecare bilă pe o tavă pentru foi.
Într-o tigaie cu fund greu, încălziți uleiul de măsline până la fumat. Gatiti bilele de vinete in ulei cateva odata, timp de 6 pana la 7 minute, pana se rumenesc inchis, intorcand usor cu o lingura de lemn pentru a rumeni uniform toate partile.
Scoateți pe o tavă sau o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Se presară cu pecorino rămas și se servește.