Vinete

Vinete
Vinetele necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 219 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de până la 2 ouă, pesmet, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare includ Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete, Cum se Spiralizează o vinete: tăiței de vinete, și Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!).

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
2
Adăugați vinetele și fierbeți 10 minute. Scufundați pâinea în apă și îndepărtați-o, strângând pentru a scurge apa și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
PâinePâine
ApăApă
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
3
Scoateți vinetele din apă și scurgeți-le bine. Când vinetele s-au răcit, tocați-le grosolan și puneți-le în vasul de lucru al unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
Adăugați pâinea înmuiată și 1 ou și pulsați pentru a forma o pastă oarecum omogenă adăugând mai mult ou, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
OuăOuă
5
Adăugați 1/2 cană pecorino, usturoi și pătrunjel și continuați să pulsați până se formează un amestec neted, dar oarecum uscat. Nu supra-procesați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
6
Transformați amestecul într-un bol de amestecare și așezați firimiturile de pâine pe o farfurie mare. Folosind mâinile și lucrând rapid, rulați amestecul de vinete în bile cu un diametru de 1/2 inch și rulați fiecare bilă în firimiturile de pâine pentru a acoperi. Țineți fiecare bilă pe o tavă pentru foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
VineteVinete
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Într-o tigaie cu fund greu, încălziți uleiul de măsline până la fumat. Gatiti bilele de vinete in ulei cateva odata, timp de 6 pana la 7 minute, pana se rumenesc inchis, intorcand usor cu o lingura de lemn pentru a rumeni uniform toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
8
Scoateți pe o tavă sau o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Se presară cu pecorino rămas și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista