Vinaigretă de fasole
Rețeta de vinaigretă de fasole poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $1.48 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ouă, cățel de usturoi, ulei de măsline virgin și muștar. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Vinaigretă De Fasole, Salată caldă de fasole, și Curry de fasole din Sri Lanka sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pune ouăle într-o tigaie cu apă rece, se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 8 minute.
Puneți fasolea într-un abur sau într-o strecurătoare rezistentă la căldură, acoperiți și aburiți peste tigaia cu ouă timp de 4-5 minute sau până când este doar fragedă și verde foarte strălucitor. Între timp, bateți ingredientele de pansament împreună și condimentați cu sare și piper. Răciți ouăle sub apă rece, apoi coajați.
Încălziți o tigaie și adăugați uleiul. Când este fierbinte, introduceți pesmetul și cățelul de usturoi întreg. Se amestecă timp de aproximativ 3 minute până la prăjit și auriu, și doar infuzat cu usturoi. Se toacă ouăle, arpagicul și hamsiile și se amestecă împreună.
Aruncați fasolea cu pansamentul încă cald, apoi scoateți-o pe un vas de servit. Se acoperă cu amestecul de hamsii și firimiturile, apoi se pune lingura peste orice pansament rămas în vas.