Vinaigretă de fasole

Vinaigretă de fasole
Rețeta de vinaigretă de fasole poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $1.48 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ouă, cățel de usturoi, ulei de măsline virgin și muștar. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Vinaigretă De Fasole, Salată caldă de fasole, și Curry de fasole din Sri Lanka sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pune ouăle într-o tigaie cu apă rece, se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Puneți fasolea într-un abur sau într-o strecurătoare rezistentă la căldură, acoperiți și aburiți peste tigaia cu ouă timp de 4-5 minute sau până când este doar fragedă și verde foarte strălucitor. Între timp, bateți ingredientele de pansament împreună și condimentați cu sare și piper. Răciți ouăle sub apă rece, apoi coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Încălziți o tigaie și adăugați uleiul. Când este fierbinte, introduceți pesmetul și cățelul de usturoi întreg. Se amestecă timp de aproximativ 3 minute până la prăjit și auriu, și doar infuzat cu usturoi. Se toacă ouăle, arpagicul și hamsiile și se amestecă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Aruncați fasolea cu pansamentul încă cald, apoi scoateți-o pe un vas de servit. Se acoperă cu amestecul de hamsii și firimiturile, apoi se pune lingura peste orice pansament rămas în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista