Vinaigretă de fasole

Vinaigretă de fasole
Rețeta de vinaigretă de fasole poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $1.48 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ouă, cățel de usturoi, ulei de măsline virgin și muștar. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Vinaigretă De Fasole, Salată caldă de fasole, și Curry de fasole din Sri Lanka sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pune ouăle într-o tigaie cu apă rece, se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Puneți fasolea într-un abur sau într-o strecurătoare rezistentă la căldură, acoperiți și aburiți peste tigaia cu ouă timp de 4-5 minute sau până când este doar fragedă și verde foarte strălucitor. Între timp, bateți ingredientele de pansament împreună și condimentați cu sare și piper. Răciți ouăle sub apă rece, apoi coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Încălziți o tigaie și adăugați uleiul. Când este fierbinte, introduceți pesmetul și cățelul de usturoi întreg. Se amestecă timp de aproximativ 3 minute până la prăjit și auriu, și doar infuzat cu usturoi. Se toacă ouăle, arpagicul și hamsiile și se amestecă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Aruncați fasolea cu pansamentul încă cald, apoi scoateți-o pe un vas de servit. Se acoperă cu amestecul de hamsii și firimiturile, apoi se pune lingura peste orice pansament rămas în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista