Vinul roșu și pieptul de Paște fiert cu ceapă este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 439 calorii, 42G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, sare kosher, hrean și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vin roșu și piept de Paște fiert cu ceapă, Piept Fiert Cu Vin, și Piept Fiert Cu Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă 1 lingură. sare, piper, muștar și cimbru împreună într-un castron mic. Frecați amestecul pe toată pieptul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul într-un cuptor oval (aproximativ 12 in. de 17 în.) sau o lățime de 8-qt. oală * la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați piept și gătiți, întorcând o dată, până se formează o crustă maro închis, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Transferați pieptul pe o farfurie.
6
Adăugați 2 căni de bulion în oală și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite din fundul vasului. Se amestecă vinul, prunele și zahărul brun. Întoarceți pieptul în oală, partea grasă în jos și acoperiți cu ceapă și usturoi. Acoperiți oala și puneți-o în cuptor. Gatiti timp de 3 ore, transformand carnea la jumatate. Întoarceți din nou carnea și adăugați bulionul de cană rămas și morcovii în oală. Gatiti, acoperiti, pana cand morcovii sunt fragede, 30 pana la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Prune Uscate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se lasă să se răcească, apoi se răcește peste noapte (la carne fermă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și aruncați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Transferați pieptul pe o tăietură și feliați peste Bob. Îndepărtați feliile de carne într-o tigaie mare de prăjire. Folosind o lingură cu fante, aranjați ceapa, morcovii și prunele peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Prune Uscate
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Varză Mov, Feliată Mărunt
11
Fierbeți sucurile rămase în oală la foc mare aproximativ 10 minute pentru a reduce oarecum. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Se toarnă 2 căni de sucuri peste carne (se păstrează restul pentru supă), se acoperă bine tigaia cu folie și se coace până când carnea este fierbinte, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Transferați carnea într-un platou mare, folosind o spatulă largă. Puneți ceapa, morcovii, prunele și câteva sucuri deasupra și serviți cu hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Prune Uscate
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
* Schmaltz este disponibil la ghișeul Măcelarilor unor piețe și la unele măcelării. Dacă nu aveți o oală suficient de mare pentru întregul piept, tăiați-o în jumătate și stivați cele două jumătăți în oală; când adăugați ceapa, adăugați suficient lichid suplimentar (încă aproximativ 2 căni de bulion și restul sticlei de vin), astfel încât carnea să fie acoperită cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Schmaltz
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt