Vin Roșu Fiert

Vin Roșu Fiert
Vinul roșu fiert ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 169 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, fasole de vanilie, garnitură: bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}, și Vin Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cuișoare, boabe de piper și coajă pe pânză de brânză, apoi legați-le închise pentru a forma o pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Combinați vinul, kirsch-ul, apa, zahărul, bățul de scorțișoară, fasolea de vanilie și punga de brânză într-o cratiță de 4 litri și aduceți la fierbere, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
KirschKirsch
ZahărZahăr
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Simmer 10 minute.
4
Se servește cald.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Revista