Vin piersici cu înghețată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați piersicile cu vin fiert cu înghețată. Această rețetă servește 2. Pentru $ 6.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 1273 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți frișcă, vin, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Piersici și smântână, Piersici prajite cu frisca, și Piersici fierte cu umplutură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați vinul, zahărul, bățul de scorțișoară, cuișoarele, boabele de piper și coaja de lămâie într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere, amestecați pentru a dizolva zahărul și reduceți căldura la un balon.
Aduceți lichidul de braconaj la fierbere și gătiți la foc mare până când este redus la o textură siropoasă.
Adăugați piersicile și braconați fructele, lingonind siropul peste ele ocazional, până când puteți străpunge ușor piersica cu un cuțit, aproximativ 5 minute.
Puneți jumătățile de piersici în 2 boluri de desert. Se acoperă cu înghețată, frișcă și se strecoară cu siropul de braconaj. Încingeți puțin nucșoară deasupra.