Vin Infuzat Cotlet De Porc La Gratar

Vinul infuzat cotlet de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 615 calorii, 49G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $ 6.01 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți sare de masă, vin de gătit, cotlet de porc tăiat în centru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea de masă, puteți urma acest fel principal cu Ciocolata Chip Banana Pâine Plus Dulce Banana Roundup ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este bine. Încercați Cotlete de porc cu vin și usturoi, Cotlete de porc cu sos de vin roșu, și Cotlete de porc cu usturoi și mere în vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face infuzia noastră de aromă de saramură, turnați aproximativ 2/3 cană de vin de gătit într-un pahar. Se amestecă rozmarinul și usturoiul. Cuptor cu microunde pe mare 1 minut. Se răcește la temperatura camerei-cel puțin 30 de minute, amestecând o dată sau de două ori. (Sau puneți sticla într-o baie de apă cu gheață pentru a se răci mai repede; amestecați ocazional.)
Între timp, turnați vinul de gătit Holland House rămas într-un recipient nemetalic sau castron suficient de larg și adânc pentru a ține cele 4 cotlete.
Adăugați zahăr, sare și piper; se amestecă până se dizolvă zahărul și sarea. Se amestecă infuzia de aromă răcită.
Așezați Cotletele de porc în saramură, astfel încât să fie complet scufundate. Acoperiți și refrigerați 18 până la 24 de ore, întorcând cotletele cel puțin o dată.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mic, 325-350 grade F. Aranjați cărbuni pentru a grăta cotletele la foc indirect.
Scurgeți cotletele și aruncați saramura. Dacă doriți, frecați ambele părți ale cotletelor cu pulbere ancho chile. Grătar 10 minute; rotiți și grătați 4-6 minute mai mult sau până când temperatura internă este de 140 de grade F.
Scoateți, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.