Vin Fiert Cu Parfum De Portocale
Vinul fiert cu parfum de portocale ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 66 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați vin, semințe de coriandru, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Vin Fiert Cu Parfum De Portocale, Vin fiert cu parfum de portocale, și Slow-Aragaz Sânge Portocaliu Acidulat Vin Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cojitor de legume, se taie 8 benzi subțiri (4 in. de 1/2 în.) din portocaliu. Suc de portocale și suc de rezervă.
Înfășurați semințele de cardamom și coriandru și ghimbir într-o bucată de pânză de brânză și legați-le cu sfoară de bucătărie.
Într-o cratiță nereactivă, zdrobiți coaja de portocală și 7 linguri. zahăr cu o lingură de lemn pentru a elibera uleiurile din zest.
Adăugați suc de portocale rezervat, vin și pachet de condimente. Acoperiți și aduceți la foc mic la foc mare, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă acoperit, 30 de minute. Aruncați pachetul de condimente și coaja de portocală.
Pentru a servi, încălziți vinul, acoperit, la foc mediu doar până la abur. Dacă doriți, amestecați lichior și mai mult zahăr după gust. Puneți în pahare rezistente la căldură.
Garnisiți cu felii subțiri de portocale, dacă doriți.