Vidalia Dulce Ceapa Dip
Vidalia dulce ceapa Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $1.24 pe portie. O porție conține 528 calorii, 16g de proteine, și 48G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, maioneză, ceapă vidaliană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Dulce Vidalian Ceapa Dip, Dulce Vidalian Ceapa Dressing, și Pachete dulci de ceapă și slănină Vidaliană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați maioneza, brânza elvețiană, parmezanul, ceapa Vidalia și sosul fierbinte împreună într-o caserolă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc, 30 până la 35 de minute. Se lasă să se răcească cu 10 minute înainte de servire.