Viața de Cupcakes de ciocolată
Viața de Cupcakes de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 73 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați sărutările lui hershey, ciocolată dulce-amăruie, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Mango Rum Cupcakes-patru lecții de coacere și o lecție de viață, Kosher pentru Cupcakes de ciocolată de Paște: Cupcakes de ciocolată fără făină cu glazură de brânză cremă de ciocolată, și Biscuiți cu ciocolată savuroși Sweet Life.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pulverizați 18 căni de briose cu coacere spray.To faceți aluatul de tort, combinați făina, zahărul și sarea. Set aside.In un recipient separat, combinați Zara, ouăle, bicarbonatul de sodiu și vanilia. Se amestecă pentru a combina și a seta aside.In o cratiță, topiți untul la foc mediu.
Adăugați pudră de cacao și amestecați pentru a combina.
Adăugați apă clocotită, lăsați să baloneze câteva secunde, apoi opriți focul.
Se toarnă amestecul de ciocolată peste amestecul de făină. Se amestecă de câteva ori pentru a răci ciocolata.
Se toarnă amestecul de zară deasupra și se amestecă pentru a se combina.
Se toarnă 1/4 cană de aluat de tort în fiecare cană de briose. Puneți ușor un sărut în mijlocul fiecărui cupcake; nu apăsați în jos. (Alternativ, puteți adăuga 3 cireșe conservate, fără sâmburi, la fiecare ceașcă de briose înainte de a adăuga aluatul.)
Coaceți timp de 20 de minute. Se lasă să se răcească timp de 5 minute în tigaie, apoi se îndepărtează cupcakes și se lasă să se răcească pe o coacere rack.To faceți ganache, cremă de căldură și sirop de porumb la foc mediu. Se toacă ciocolata și se adaugă într-un castron.
Adăugați vanilie în amestecul de smântână, apoi turnați amestecul de smântână peste partea superioară a ciocolatei tocate.
Bateți împreună până se topește, neted și lucios. Dunk cupcakes în ganache. Se lasă să se răcească și se fixează înainte de servire.