Verdeață ofilită de toamnă cu vinetă de muștar cu miere

Verdeață ofilită de toamnă cu vinetă de muștar cu miere
Verdele ofilit de toamnă cu vinaigretă cu muștar de miere este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 446 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cimbru, ulei de măsline, pere asiatice și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Verdeață ofilită de toamnă cu vinetă de muștar cu miere, Salată de muștar ofilit cu sos de afine, și Verdeață De Toamnă Cu Vinetă De Cidru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Curățați dovleceii: mai întâi tăiați în două secțiuni transversale, răzuiți semințele și așezați dovleceii, cu fața plată în jos, pe o tăietură. Lucrați în jurul dovlecelului cu un cuțit ascuțit sau un cojitor, asigurându-vă că îndepărtați stratul de carne de culoare mai deschisă de sub piele, precum și de piele. Tăiați în cuburi de 1/2 inch pentru a face aproximativ 1 cană (rezervați resturile pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
PeelerPeeler
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Aranjați dovleceii tăiați cubulețe și perele pe o foaie de copt și aruncați cu uleiul. Prăjiți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute; se lasă deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Faceți o fantă încrucișată pe capătul rotunjit al fiecărui castan cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți timp de 15 minute sau până când secțiunile tăiate de pe fundul nucilor încep să se onduleze. Curățați castanele imediat ce sunt suficient de reci pentru a le manipula, deoarece se vor curăța cel mai ușor când sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Se taie în sferturi și se lasă deoparte.
7
Reduceți temperatura cuptorului la 350 buc.F. Înfășurați șalotele în hârtie pergament și apoi în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți până se înmoaie și ușor caramelizat, aproximativ 1 oră. Odată ce șalotele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, se toacă grosier și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Pentru a face vinaigreta: într-o tigaie mare de saut, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă; transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și rezervați grăsimea în tigaie. Odată ce grăsimea s-a răcit ușor, strecurați printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o ceașcă de măsurare care are un gura de scurgere. într-un blender sau robot de bucătărie, combinați muștarul, mierea, oțetul, cimbru și piper și amestecați timp de 30 de secunde. Adăugați încet grăsimea de slănină caldă strecurată și uleiul prin capacul blenderului sau tubul de alimentare al unui robot de bucătărie, amestecând până se combină bine
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se toarnă vinaigreta într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Adăugați dovleceii și perele, castanele, șalotele, slănina, komatsuna, tatsoi și verdeața de muștar în vasul de amestecare și aruncați cu vinaigreta caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
CastaneCastane
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
12
Serviți imediat.
13
Retipărit cu permisiunea Summerland: rețete pentru sărbătorirea cu ospitalitatea sudică de Anne Stiles Quatrano. 2013 Anne Quatrano; fotografii 2013 Brian Woodcock. Publicat de Rizzoli International Publications, Inc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista