Verdeață ofilită cu Vingaigretă caldă de Sherry
Verdeață ofilite cu Vingaigrette Sherry cald ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 103 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de vin alb, sherry cremă, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață ofilită cu slănină cu brânză caldă de capră cu crustă de Pecan, Salată caldă de mazăre cu ochi negri, verdeață de muștar ofilită și slănină, și Salată de spanac ofilită cu vinetă de Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu 1/4 linguriță de sare. Gatiti Sherry, otet, mustar, ceapa, pasta de usturoi si zaharul intr-o cratita mica la foc mediu-mic, batand, pana se incalzeste.
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Aruncați verdele cu pansament cald.
Pansamentul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit.
Se încălzește înainte de a arunca cu salată.