Verdeață mixtă cu vinetă de roșii uscată la soare
Verdele amestecat cu Vinaigreta de roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 48 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, roșii, salată verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: pui cu vinaigretă de roșii-șofran cu verdeață mixtă, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile uscate la soare și apa clocotită într-un castron; lăsați să stea 30 de minute.
Scurgeți, rezervând apă; tocați roșiile uscate la soare.
Combinați roșiile uscate la soare, 1 cană de roșii tocate, oțet și usturoi într-un blender; procesați până se omogenizează.
Adăugați lichid de roșii rezervat, ulei, sare și piper; procesați până se omogenizează.
Combinați verdeața și morcovul într-un castron mare; adăugați vinetă. se clatina bine.