Verdeață la foc mic cu găluște din făină de porumb

Verdele fiert cu găluște din făină de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, zahăr brun, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Verdeață de nap cu găluște din făină de porumb, Amestec-verdeață și supă de cârnați cu găluște din făină de porumb, și Lămâie Amară, Miere Și Verdeață Dulce La Foc Mic.
Instrucțiuni
Scor bacon de 2 sau 3 ori (nu tăiați până la capăt), apoi fierbeți în apă într-o oală largă de 6 litri, acoperită, 1 oră.
Aruncați orice tulpini grosiere din verdeață și tocați grosolan frunzele.
Adăugați verdeață, 2 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper în slănină și gătiți, neacoperite, amestecând ocazional, 25 de minute.
Între timp, amestecați împreună făina, făina de porumb, zahărul brun, praful de copt și 1/4 linguriță de sare, apoi amestecați bine untul cu vârful degetelor. Se amestecă laptele până se combină.
Lăsați aluatul să stea 5 minute.
Cu mâinile ude, rotiți linguri rotunjite de aluat în bile.
Așezați ușor găluște deasupra verdețurilor. Gatiti, acoperiti si netulburati, la foc mic pana cand verdeturile sunt foarte fragede si matasoase, iar galustele sunt umflate si fierte, aproximativ 20 de minute. Aruncați slănina. Se condimentează cu sare și piper.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.