Verdeață italiană de iarnă cu pansament de pere-nuc

Verdeață italiană de iarnă cu pansament de pere-nuc
Verdele de iarnă italiană cu pansament de pere-nuc este o garnitură care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 256 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de nucă, ulei de semințe de struguri, varză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este spectaculos. Rețete similare sunt Salată de varză de iarnă + sfeclă verde cu pere, Gorgonzolan și fenicul, Salată de verdeață mixtă cu pansament cald de nucă, și Salată de pere și Manchego cu sos de nucă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie sotată de dimensiuni medii adăugați șalotele feliate cu un strop de ulei și gătiți încet la foc mediu până se caramelizează bine, aproximativ 5 până la 6 minute. Se amestecă Pera tăiată cubulețe și se gătește până se pulpează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați cu grijă amestecul de pere într-un blender împreună cu verjus, miere, 1/2 cană ulei de semințe de struguri, sare și piper, după gust. Puree până se omogenizează adăugând puțină apă pentru a se subția, dacă este necesar; ar trebui să fie consistența unei vinaigrete groase. Se lasă deoparte la frigider să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
VinetăVinetă
VerjusVerjus
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Spălați toate verdele și îndepărtați tulpinile. Rupeți frunzele în bucăți de mărimea mușcăturii și uscați bine. Într-un castron mare sau platou adăugați frunzele și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă ușor.
5
Se ornează cu parmezan, nuci prăjite și felii de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista