Verdeață Dulce De Visiniu

Verdeață Dulce De Visiniu
Verdele dulce de visiniu este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de sfeclă, spanac, smochine turcești și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Saut Verdeturi De Cartofi Dulci, Verdeață Dulce Cu Șuncă Și Fasole, și Verdeață grecească și plăcintă cu ceapă dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți verdeața de sfeclă, smochinele și vinul Riesling într-o tigaie mare la foc mediu până aproape se înmoaie, aproximativ 7 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
RieslingRiesling
SmochineSmochine
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă spanacul, usturoiul și untul în amestecul de verdeață de sfeclă. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti si amestecati pana cand spanacul se ofileste, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
SpanacSpanac
UntUnt
UsturoiUsturoi
SareSare
3
Presărați parmezan deasupra legumelor pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
LegumeLegume

Echipamente

DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Revista