Verdeață de păpădie cu ou prăjit, crutoane și pansament de hamsii de la 'Franny' s

Nevoie de o felul principal pescatarian? Verdele de păpădie cu un ou prăjit, crutoane și pansament de hamsii de la 'Franny' s ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 399 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de sare kosher, crutoane, bucăți rupte pâine crustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Crudă De Muștar Verde Cu Crutoane Gruy Și Crutoane De Hamsii, Verdeață de păpădie cu pansament fierbinte cu ulei de măsline, și Verdeață De Păpădie Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face crutoanele: Preîncălziți cuptorul la 400 km f, cu un suport poziționat în mijloc. Aruncați pâinea cu uleiul de măsline, sarea și piperul.
Întindeți pâinea pe o foaie de copt și prăjiți până când crutoanele sunt aurii și crocante, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Folosind un mortar și pistil sau partea unui cuțit mare, zdrobiți usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare.
Transferați într-un castron mic.
Bateți oțetul, hamsia și sarea.
Bateți în 2 linguri de ulei de măsline.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline la foc mediu-mare până când este fierbinte, dar nu fumează. Crăpați ouăle în tigaie și condimentați cu sare și piper. Reduceți focul la mediu și gătiți ouăle până când albușurile sunt doar setate, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare, aruncați verdeața și crutoanele cu pansamentul. Împărțiți salata în șase farfurii de servire. Se acoperă fiecare cu un ou și se ornează cu brânză rasă.
Nota lui Andrew: gustați întotdeauna verdeața de păpădie înainte de a le cumpăra; uneori pot fi prea amare. Doar rupeți o bucată mică de frunză (majoritatea vânzătorilor de pe piața fermierilor vă vor permite să faceți acest lucru) și luați o mușcătură. Verdele ar trebui să aibă un indiciu de amărăciune, dar nu ar trebui să fie copleșitor.