Verdeață de primăvară cu vinetă de melasă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați verdeața de primăvară cu vinetă de melasă. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, usturoi, verdeață de primăvară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Verdeață De Primăvară Cu Vinetă Balsamică De Tarhon, Verdeață de primăvară cu vinaigretă de portocale-fenicul, și Mei Cu Verdeață De Primăvară Aburită Și Vinetă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, melasa, muștarul, usturoiul, sarea și piperul cu biciul.
Într-un castron mare, aruncați verdeața cu cantitatea dorită de pansament. Se acoperă cu ceapă și crutoane.
Se servește cu pansamentul rămas.