Verdeață de nap gătită în bulion bogat de porc

Verdeață de nap gătită în bulion bogat de porc
Napi fierte în stoc de carne de porc bogat ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă 97 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână cozi de șuncă, verdeață de muștar, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Stoc Bogat De Curcan, Stoc Bogat De Pui, și Stoc Bogat De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 16 căni de apă și carne de porc într-o oală adâncă foarte mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 1 1/2 ore. Folosind sită sau lingură cu fante, scoateți bucățile de porc din bulion și aruncați-le. Faceți înainte: bulionul poate fi făcut cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
SitaSita
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Întoarceți bulionul la fierbere. Condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
3
Adăugați verdeață în bulion cu pumni mari, permițând verdețurilor să se ofilească ușor înainte de a adăuga mai multe. Acoperiți și fierbeți ușor la foc mediu doar până când verdeața este fragedă, aproximativ 10 minute pentru verdeața de muștar și 20 de minute pentru napi sau varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
Napi VerziNapi Verzi
VerziiVerzii
BulionBulion
KaleKale
4
Scurgeți, rezervând lichid de gătit.
5
Transferați verdele în vasul de servire. Umeziți generos cu lichid de gătit (rezervați lichidul de gătit rămas pentru o altă utilizare). Condimentează după gust cu sare și cantitate generoasă de piper. Împrăștiați ceapa, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate74
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista