Verdeață de nap gătită în bulion bogat de porc
Napi fierte în stoc de carne de porc bogat ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă 97 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână cozi de șuncă, verdeață de muștar, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Stoc Bogat De Curcan, Stoc Bogat De Pui, și Stoc Bogat De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 16 căni de apă și carne de porc într-o oală adâncă foarte mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 1 1/2 ore. Folosind sită sau lingură cu fante, scoateți bucățile de porc din bulion și aruncați-le. Faceți înainte: bulionul poate fi făcut cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit.
Întoarceți bulionul la fierbere. Condimentează ușor cu sare și piper.
Adăugați verdeață în bulion cu pumni mari, permițând verdețurilor să se ofilească ușor înainte de a adăuga mai multe. Acoperiți și fierbeți ușor la foc mediu doar până când verdeața este fragedă, aproximativ 10 minute pentru verdeața de muștar și 20 de minute pentru napi sau varză.
Scurgeți, rezervând lichid de gătit.
Transferați verdele în vasul de servire. Umeziți generos cu lichid de gătit (rezervați lichidul de gătit rămas pentru o altă utilizare). Condimentează după gust cu sare și cantitate generoasă de piper. Împrăștiați ceapa, dacă doriți, și serviți.