Verdeață de iarnă înăbușită cu slănină
Verdele de iarnă fiert cu slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 6,27 USD pe porție. O porție conține 289 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Este perfect pentru Iarna. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, căței de usturoi, verdeață de iarnă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Verdeață De Iarnă Înăbușită, Verdeață De Iarnă Înăbușită Cu Năut, Ceapă Și Usturoi, și Cina in seara asta: linte fierte cu verdeață de iarnă și un ou prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți slănina, amestecând des, până când grăsimea se face și slănina începe să se rumenească, 10 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați 2 linguri. uleiul de măsline și usturoiul la oală; gătiți, amestecând des, până când usturoiul este auriu, 3 până la 5 minute.
Între timp, clătiți verdele și tăiați capetele.
Tăiați coastele centrale dure și tăiați coastele transversale în 1 in. lungimi; sferturi de frunze.
Adăugați coaste în oală și gătiți, amestecând des, până când încep să se înmoaie, 6 până la 7 minute. În loturi, adăugați frunze în oală, amestecând până când toate sunt ofilite.
Adăugați 1 3/4 căni de bulion de pui, semințele de muștar și slănina gătită; acoperiți și fierbeți până când verdeața este fragedă pentru a mușca, 45 de minute până la 1 oră, verificând ocazional pentru a vă asigura că lichidul nu s-a evaporat complet; adăugați mai mult bulion dacă are.
Scurgeți verdele (rezervați lichid pentru alte utilizări) și Movilă într-un castron. Se amestecă oțetul și sarea și piperul după gust, apoi se strecoară cu restul de 2 linguri. ulei de măsline.