Verdeață de câmp cu Gorgonzola și struguri
Verdele de câmp cu Gorgonzolan și struguri este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, brânză gorgonzola, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Verde amestecat cu struguri, Gorgonzola (sau Roquefort) și migdale, Salată de câmp cu mazăre de zăpadă, struguri și Feta, și Salată de câmp cu mazăre de zăpadă, struguri și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 5 căni de verdeață de salată gourmet cu 2 căni de struguri roșii și verzi fără semințe înjumătățite, 1/2 cană de ceapă feliată subțire, 1 lingură de arpagic proaspăt tocat și 1 lingură de cimbru proaspăt tocat.
Bateți 3 linguri de suc proaspăt de lămâie, 2 lingurițe de miere, 1/2 linguriță de muștar Dijon și 1 lingură de ulei de măsline extravirgin pentru pansament. Aruncați ușor verdeața cu pansament și împărțiți-o între 4 farfurii. Zdrobiți 2 uncii de brânză Gorgonzola deasupra.
Adăugați 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat și 1/4 linguriță sare; aruncați bine.