Verdeață De Collard Gătită Lent

Verdele de Collard gătit lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 137 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Verdeață De Collard Gătită Lent, Verdeață De Collard Gătită Lent, și Crupe Savuroase Cu Verdeață De Collard Gătită Lent De La ' Afro-Vegan.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti verdele: tăiați tulpinile și tulpinile dure din collards și aruncați orice frunze care sunt învinețite sau galbene. Spălați bine colierele pentru a îndepărta granulația, de 2 sau 3 ori, până când apa curge limpede. Uscați bine. Tăiați frunzele în bucăți mari.
Puneți o oală mare la foc mediu și adăugați uleiul de măsline.
Adăugați ceapa, usturoiul, frunzele de dafin și șunca. Gatiti pana cand ceapa este moale si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 8-10 minute. Împachetați verdele, împingându-le în jos în oală.
Adăugați bulionul, oțetul și zahărul. Aduceți la fierbere întorcând verdele ocazional cu o lingură de lemn în timp ce se ofilesc. Coborâți la foc mic, acoperiți oala și lăsați să gătească 45 de minute. Gustați "lichiorul de oală" (bulion) și verificați condimentul, adăugați sare și piper. Acoperiți și lăsați să gătească încă 15 minute.
Scoateți frunzele de dafin și serviți.