Verdele de Collard gătit lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 137 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Verdeață De Collard Gătită Lent, Verdeață De Collard Gătită Lent, și Crupe Savuroase Cu Verdeață De Collard Gătită Lent De La ' Afro-Vegan.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti verdele: tăiați tulpinile și tulpinile dure din collards și aruncați orice frunze care sunt învinețite sau galbene. Spălați bine colierele pentru a îndepărta granulația, de 2 sau 3 ori, până când apa curge limpede. Uscați bine. Tăiați frunzele în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Verzii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Puneți o oală mare la foc mediu și adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa, usturoiul, frunzele de dafin și șunca. Gatiti pana cand ceapa este moale si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 8-10 minute. Împachetați verdele, împingându-le în jos în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Verzii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați bulionul, oțetul și zahărul. Aduceți la fierbere întorcând verdele ocazional cu o lingură de lemn în timp ce se ofilesc. Coborâți la foc mic, acoperiți oala și lăsați să gătească 45 de minute. Gustați "lichiorul de oală" (bulion) și verificați condimentul, adăugați sare și piper. Acoperiți și lăsați să gătească încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Verzii
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin ai putea încerca este Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.