Verdeață Collard Cu Slănină

Verdeață Collard Cu Slănină
Collard Greens cu slănină este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 177 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Cap la magazin și ridica ceapa, mai multe liniuțe sos fierbinte, gros - bacon, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 708 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este super. Încercați Verdeață Collard Cu Slănină, Verdeață Collard cu slănină, și Verdeață Collard Cu Slănină pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista