Verdeață Collard cu fasole Lima și curcan afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați verdeața cu fasole Lima și curcan afumat. Această rețetă servește 7 și costă 1,1 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 129 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă din rețetele mele necesită cimbru, oțet de vin, ulei de măsline și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare includ Verdeață Collard cu aripi de curcan afumate, Verdeață Collard cu curcan afumat și pâine de porumb din zară din cereale integrale, și Verdeață Collard Cu Șuncă Și Jaret Afumat.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; se introduce într-un cuptor olandez. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei; aduceți la fierbere și gătiți 20 de minute.
Se ia de pe foc; scurgeți fasolea.
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mic.
Adauga ceapa; saut 10 minute.
Adăugați fasole, bulion și următoarele 5 ingrediente (fasole prin frunze de dafin); aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 1 oră și 15 minute. Se amestecă colardele, oțetul și roșiile. Acoperiți și coaceți încă 1 oră sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă sare și piper. Aruncați frunza de dafin.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.