Verdeață asiatică și supă de Tofu

Verdele asiatic și supa de Tofu sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 159 calorii, 21g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.73 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de verdeață asiatică, cum ar fi tatsoi și broccoli, miso, tofu de mătase extra-ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza tofu suplimentar ferm, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Vegani Cu Zahăr Moale ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Udon cu Tofu și verdeață asiatică, Tofu la grătar și verdeață asiatică Sotată, și Tofu la grătar în stil asiatic cu verdeață.
Instrucțiuni
Faceți dashi: înmuiați kombu în 8 căni de apă rece timp de 20 de minute. Aduceți la fierbere și adăugați bonito.
Se ia de pe foc, se lasă să stea 5 minute, apoi se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o cratiță mare.
Într-un castron mic, amestecați 2 căni de dashi fierbinte cu miso, amestecând până când nu există bulgări, apoi amestecați înapoi în restul de dashi.
Aduceți lichidul la foc mic (nu fierbeți) și amestecați verdeață, bok choy, scallions și ghimbir. Odată ce verdele s-a ofilit, amestecați tofu și lăsați să fiarbă 5 minute, apoi împărțiți între boluri și serviți imediat.
Serviți cu sos de chili și/sau ulei de susan, dacă doriți.