Verdeață amară cu migdale și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați verdeața amară cu migdale și brânză de capră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 412 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,02 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper kosher, migdale, jurnal de brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Verdeață amară cu migdale și brânză de capră, Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră, și Verdeață Amară Cu Brânză De Capră, Nuci De Pin Și Pere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți migdalele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți timp de 10 minute, până devin aurii.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
Într-un castron, amestecați șalota și oțetul; lăsați să stea 10 minute. Într-un castron mare, aruncați rucola, andivele, radicchio și migdalele. Într-o tigaie, încălziți uleiul, rozmarinul și cimbru la foc moderat timp de 2 minute, până când sfârâie. Se amestecă gemul și se gătește până se topește, 30 de secunde.
Adăugați șalota și oțetul și gătiți la foc mic până se încălzește, 30 de secunde. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă pansamentul peste verdeață și se aruncă. Umpleți salata pe farfurii, aranjați 2 runde de brânză de capră pe fiecare farfurie și serviți.