Verde Nacho Caserola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola Verde Nacho. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 35 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 52 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape o murat, patru brânzeturi, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Nacho Caserola, Nacho Caserola, și Nacho Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Carne brună în tigaie mare; scurgere. Întoarceți carnea în tigaie. Se amestecă Salsa Verde; gatiti 2 pana la 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Răspândiți chipsurile pe fundul vasului de copt de 13x9 inci pulverizat cu vas de pulverizare de gătit; deasupra cu straturi de fasole, amestec de carne, brânză și măsline.
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când brânza este topită și caserola este încălzită.
Se amestecă pansamentul și Salsa groasă și groasă până se amestecă; stropiți peste caserolă. Se acoperă cu ardei.