Venison cu sos de vin de mure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vânatul cu sos de vin de mure. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 604 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.3 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de vin, unt, gem de mure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până mure ai putea urma acest curs principal cu Tort de nunta cu mure si trandafiri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Carne de vânat prăjită cu sos de salvie de mure, Venison cu sos de afine-vin, și Friptură De Vânat Cu Boabe De Alac Și Sos De Vin Roșu.
Instrucțiuni
Încălziți șalotele, usturoiul, gemul de mure și vinul roșu într-o cratiță la foc mediu-mare. Se fierbe până se reduce la 1/2 cană de lichid, aproximativ 15 minute. Se strecoară lichidul printr-o sită cu ochiuri fine și se lasă deoparte.
Încălziți bulionul de vită într-o tigaie separată la foc mediu-mare până se reduce la jumătate, 15 până la 20 de minute.
Bateți cele două sosuri reduse împreună și amestecați untul. Condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Gătiti fripturile de vânat până când încep să se întărească și sunt fierbinți și ușor roz în centru, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 145 grade F (65 grade C).
Serviți fripturile cu sosul și câteva mure proaspete.