Venison cu gutui

Venison cu gutui
Vânatul cu gutui necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 2 și costă $ 8.46 pe portie. O porție conține 762 calorii, 46G de proteine, și 53G de grăsime. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, unt, stoc de vânat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Strudele de mere de gutui cu sirop de gutui, Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), și Gem De Gutui.

Instrucțiuni

1
Marinați vânatul cu rozmarin, ulei de măsline extravirgin și 1 linguriță de piper negru timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
VânatVânat
2
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Puneți bucățile de gutui și rozmarinul în mijlocul unei foi de folie, presărați cu zahăr, punctați cu unt, apoi strângeți folia pentru a sigila într-un colet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți timp de 1-1 ore până se înmoaie. Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Pentru sos, gătiți garniturile și sâmburile de gutui rezervate în 25g unt timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Se adaugă vinul roșu și se fierbe până se reduce la jumătate, apoi se toarnă bulionul și se fierbe timp de 10 minute. Se strecoară, se întoarce în tigaie cu pasta de gutui până se topește, apoi se ține la cald până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Chiar înainte de servire, întoarceți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Încălziți o tigaie cu un strop de ulei de măsline și 2 lingurițe de unt. Condimentați fripturile cu sare, apoi rumeniți pe ambele părți timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Transferați pe o foaie de copt și terminați la cuptor timp de 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Scoateți și odihniți timp de 10 minute. Între timp, reîncălziți sosul și piureul de rozmarin și terminați cavolo nero cu unt (rețetele de mai jos). Feliați fripturile și serviți totul cu gutui prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lacinato KaleLacinato Kale
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Revista