Velveeta Queso Blanco Spanac & Anghinare Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 15 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 118 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați inimi de anghinare, queso blanco Velveeta xvideo, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați VELVEETA Queso Blanco sos de brânză Fundido, Espinaca (Queso Blanco cu spanac), și Spanac La Cuptor Și Baie De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele în vasul cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Cuptor cu microunde la mare 5 min. sau până când VELVEETA este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Velveeta
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional