VELVEETA mic dejun coace
VELVEETA mic dejun coace ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 130 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 43 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână pâine, ciuperci, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Velveeta Pui Tortilla Coace, VELVEETA legume Brunch coace, și Micul Dejun Se Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 6 felii de pâine pe fundul vasului de copt unsă de 13x9 inci; deasupra cu slănină, ciuperci, ceapă și VELVEETA făcute cu 2% lapte. Acoperiți cu restul de 6 felii de pâine.
Bateti ouale si laptele cu sarma bateti intr-un bol mare pana se omogenizeaza bine; se toarnă peste pâine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Coaceți caserola, neacoperită, 50 min. la 1 oră sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 min. înainte de servire.