Velveeta Euro frantuzeasca pizza cu paine
Velveeta pizza franceză de pâine franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 64 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de baghetă de pâine, parmezan, velveeta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Velveeta pizza picantă cu Cheeseburger, Pizza Cu Pâine Franceză, și Pizza Cu Pâine Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Tăiați pâinea pe lungime în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în 3 bucăți.
Așezați pe foaia de copt acoperită cu folie.
Sos de pizza cu microunde în castron mediu cu microunde la mare 1 min. Se amestecă în VELVEETA. Cuptor cu microunde 2-1 / 2 min. sau până când VELVEETA este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după fiecare minut.
Se întinde pe pâine; se acoperă cu mozzarella și parmezan.
Coaceți 20 min. sau până când mozzarella este topită și ușor rumenită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.