Velveeta 9 salsa Brunch coace

Rețeta Velveeta sos de Salsa Brunch se coace este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 8.7 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 147g de proteine, 191g de grăsime, și un total de 2589 calorii. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați velveeta, taco Bell și salsa groasă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Caserola de brunch cu bacon cu brânză Velveeta, Velveeta ou și legume coapte, și Velveeta carne de vită enchilada carne de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Zdrobiți cârnații în tigaie mare.
Adăugați legume; gatiti la foc mediu 6 pana la 8 min. sau până când cârnații sunt gata, amestecând ocazional.
Scurgeți; întoarceți amestecul de cârnați în tigaie.
Adăugați salsa și jumătate din VELVEETA la amestecul de cârnați; se amestecă bine.
Se întinde pe fundul vasului de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Bateti ouale si smantana pana se omogenizeaza; se toarnă peste amestecul de cârnați. Sus cu VELVEETA rămasă.
Coaceți 40 min. sau până când centrul este setat.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bellissima Sparkling ros circulatorcu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Bellissima Trandafir Spumant]()
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.