Vegetarian

Vegetarian
Vegetarianul este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 82 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de roșii, verdeață, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum 40 Vinete Vegetariene Încântătoare (Vinete Vegetariene), Ceviche Vegetarian Care Arată Nu Atât De Vegetarian, și Ceviche Vegetarian Care Arată Nu Atât De Vegetarian.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare la foc mediu, încălziți uleiul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Călește ceapa până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute, apoi adaugă fulgii de ardei roșu și usturoiul, gătește încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Adăugați verdeață și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
5
Adăugați bulionul de legume, acoperiți și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand verdeturile sunt fragede, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De LegumeStoc De Legume
VerziiVerzii
6
Adăugați roșiile și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
TomateTomate
SareSare
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista