Vegan Mocha Migdale Fudge Topit Tort De Înghețată
Nevoie de o desert fără lactate? Vegan Mochan Almond Fudge topit tort de înghețată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă de la Go Dairy Free are 316 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați semințe de in măcinate, unt fără lapte, ulei de șofrănel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort De Înghețată Topit Cu Unt De Arahide Vegan În Zig-Zag, Tort Mocha Fudge Bundt cu glazură Mocha Fudge, și Mochan Almond Fudge.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de minute.scoateți înghețata din congelator și puneți-o deoparte într-un castron care să permită topirea.
Se amestecă inul și apa într-un castron mic și se lasă deoparte.
Se amestecă făina, pudra de cacao, praful de copt și sarea într-un amestec mediu bowl.In un castron mare de amestecare, bateți împreună untul, zahărul, amestecul de in și vanilia.
Adăugați înghețata topită.Adăugați treptat amestecul de făină
Se toarnă într-o tigaie unsă de 9 inci.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.Se răcește complet înainte de a adăuga glazură și ganache.
Se amestecă făina și cacao și se lasă deoparte.
Se amestecă untul, zahărul și uleiul cu un mixer electric pe mediu timp de un minut. Se amestecă cafeaua și crema, urmată de amestecul de făină.Se da la frigider 10-30 min inainte de glazura tortului
Combinați ingredientele și încălziți într-o cratiță mică până se topește.