Vase de bezea cu rubarbă și căpșuni

Vase de bezea cu rubarbă și căpșuni
Vase de bezea cu rubarbă și căpșuni se ocupă 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 154 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de rubarbă, ouă, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 291 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bezea cu sos de rubarbă de căpșuni, Plăcintă Cu Bezea Cu Căpșuni-Rubarbă, și Tartele De Bezea Cu Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4 / cuptor ventilator 160C.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți rubarba într-un vas rezistent la cuptor, presărați peste 50g/2oz de zahăr și coaja de portocală și amestecați împreună. Acoperiți și coaceți la cuptor pentru 35-40 de minute până se înmoaie. (Alternativ, puteți găti rubarba cu zahărul și coaja la cuptorul cu microunde timp de 10 minute la putere maximă, amestecând la jumătatea timpului de gătit, până când se înmoaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți rubarba din cuptor și lăsați să se răcească ușor. Se amestecă conserva apoi gălbenușurile de ou. Împărțiți amestecul de rubarbă între patru ramekine de 175 ml/6FL oz. Se pune pe o foaie de copt și se dă la cuptor timp de 10 minute până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
În timp ce rubarba se gătește, bateți albușurile până se înțepenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Presărați peste jumătate din zahărul rămas și bateți din nou. Îndoiți ușor restul de zahăr. Îngrămădiți bezea deasupra rubarbei pentru a o acoperi complet și rotiți partea superioară. Reveniți la cuptor timp de 10 minute până când bezea este pufoasă și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista