Vase de bezea cu rubarbă și căpșuni

Vase de bezea cu rubarbă și căpșuni se ocupă 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 154 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de rubarbă, ouă, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 291 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bezea cu sos de rubarbă de căpșuni, Plăcintă Cu Bezea Cu Căpșuni-Rubarbă, și Tartele De Bezea Cu Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4 / cuptor ventilator 160C.
Puneți rubarba într-un vas rezistent la cuptor, presărați peste 50g/2oz de zahăr și coaja de portocală și amestecați împreună. Acoperiți și coaceți la cuptor pentru 35-40 de minute până se înmoaie. (Alternativ, puteți găti rubarba cu zahărul și coaja la cuptorul cu microunde timp de 10 minute la putere maximă, amestecând la jumătatea timpului de gătit, până când se înmoaie.)
Scoateți rubarba din cuptor și lăsați să se răcească ușor. Se amestecă conserva apoi gălbenușurile de ou. Împărțiți amestecul de rubarbă între patru ramekine de 175 ml/6FL oz. Se pune pe o foaie de copt și se dă la cuptor timp de 10 minute până se îngroașă ușor.
În timp ce rubarba se gătește, bateți albușurile până se înțepenesc.
Presărați peste jumătate din zahărul rămas și bateți din nou. Îndoiți ușor restul de zahăr. Îngrămădiți bezea deasupra rubarbei pentru a o acoperi complet și rotiți partea superioară. Reveniți la cuptor timp de 10 minute până când bezea este pufoasă și aurie.