Varză și Radicchio se prăjește
Varza și Radicchio se amestecă fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 50 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână semințe de fenicul, varză napa, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și varză cu o singură oală (ușor + Paleo), și Friptură De Susan Se Amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți miezul din varza napa; aruncați miezul.
Tăiați varza transversal în bucăți subțiri pentru a face aproximativ 2 litri.
Tăiați radicchio în jumătate prin miez; scoateți și aruncați miezul.
Tăiați radicchio în bucăți subțiri pentru a face aproximativ 1 litru.
Puneți un wok sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați ulei de salată, usturoiul și ghimbirul și semințele de fenicul; se amestecă 30 de secunde.
Adăugați varza napa, radicchio și sosul de soia; acoperiți tigaia și gătiți timp de 1 minut.
Scoateți capacul tigaiei și amestecați până când legumele se ofilesc, cu aproximativ 2 minute mai mult. Se amestecă jumătate din coriandru tocat și tot uleiul de susan.
Transferați legumele într-un vas de servit; presărați cu coriandru rămas și semințe de susan înainte de servire.