Varza și morcov Herbed Slaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 140 de calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, varză, ridichi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Varză De Morcov, Salată de varză roșie și morcov, și Varză Și Morcov pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind un robot de bucătărie echipat cu un disc de grătar, mărunțiți fin varza, morcovii și ridichile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche
Varză
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Așezați într-un castron mare, nereactiv și aruncați până se amestecă uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați ingredientele rămase, cu excepția uleiului, în robotul de bucătărie, acum prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Procesați până la omogenizare, apoi cu procesorul în funcțiune, stropiți încet în ulei și procesați până la încorporare.Aruncați pansamentul cu legumele, acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute pentru ca aromele să se contopească. Se amestecă chiar înainte de servire.