Varză înăbușită, cârnați și mămăligă cremoasă

Varză înăbușită, cârnați și mămăligă cremoasă
Nevoie de o garnitură fără gluten? Varza înăbușită, cârnații și mămăliga cremoasă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 237 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză mascarpone, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă pocate cu mămăligă, varză înăbușită și Pancetta, Mezeluri si Kale saut 9 cu mamaliga, și Mămăligă Cu Varză, Fasole Și Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit. Gatiti carnatii la foc mediu pana se rumenesc (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați mămăligă. Gatiti la foc mic, amestecand, pana se ingroasa (aproximativ 5 minute). Se amestecă brânza, boiaua și piperul. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
MamaligaMamaliga
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
4
Adăugați kale la cârnați. Gatiti pana la cald (2-3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
KaleKale
5
Se servește peste mămăliga cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista