Varză Umplută Maghiară

Varză Umplută Maghiară
Dacă doriți să adăugați mai multe Est-Europene rețete în cutia de rețete, varza umplută maghiară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 431 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită orez, sare, căței de usturoi și semințe de chimen. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Încercați Varză Umplută Maghiară, Rulouri De Varză Umplute Maghiare, și Varză Umplută În Stil Maghiar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți miezul din capul de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
2
Se pune într-o cratiță mare și se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; se fierbe până când frunzele exterioare se slăbesc din cap. Ridicați varza; îndepărtați frunzele înmuiate. Reveniți la apă clocotită pentru a înmuia mai multe frunze. Repetați până când toate frunzele sunt îndepărtate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Îndepărtați tulpina centrală dură din fiecare frunză. Puneți deoparte 12 frunze mari pentru rulouri; rezervați echilibrul pentru a fi folosit ca rețetă direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Puneți jumătate din varza murată într-un cuptor olandez; pus deoparte. Într-un castron, combinați carnea de vită, carnea de porc, orezul, sarea, piperul și oul. Într-o cratiță, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie. În picături, sotati ceapa si usturoiul pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Adăugați slănină și jumătate din amestecul de ceapă în amestecul de carne; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
Așezați aproximativ 3 linguri pe fiecare frunză de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
8
Rulați - vă, înfășurându-vă în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, pe varza murată în cuptorul olandez. Tăiați grosolan orice frunze de varză rămase; așezați peste rulouri. La amestecul de ceapă rămas, adăugați boia de ardei, cayenne, roșii, semințe de chimen, apă și varză murată rămasă. Gatiti pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
10
Se toarnă peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
11
Se acoperă și se coace la 325 de minute timp de 1 oră și 45 de minute. Într-un castron mic, amestecați treptat făina în smântână. Se amestecă 1 până la 2 linguri lichid de gătit fierbinte; se amestecă bine. Lingură peste rulouri de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Coaceți, neacoperit, cu 15-20 de minute mai mult sau până când sosul este îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista