Varză Umplute Slovacă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați varza umplută Slovacă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 409 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de carne de vită măcinată, sare, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul brun gătit, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. 370 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este extraordinar. Încercați Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, Supă Slovacă De Ciuperci De Crăciun, și Gatiti cartea: supa de varza Slovaca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți o oală cu apă la fierbere.
Se amestecă carnea de vită și carnea de porc împreună. Se amestecă ceapa, orezul fiert, pătrunjelul, sarea, piperul, sarea de usturoi și 1/2 cutie de supă de roșii.
Capul de varză, se pune în apă clocotită și se fierbe până se gătește parțial. Separați frunzele și tăiați tulpinile. Rezervați aproximativ 24 până la 32 de frunze întregi.
Tăiați frunzele rămase și aliniați fundul tăvii mari de prăjire.
Împachetați ușor o mână mică de amestec de carne și puneți-o în centrul unei frunze de varză. Îndoiți partea superioară a frunzei peste amestec, apoi pliați în părțile laterale și rotiți până când amestecul este complet învelit.
Așezați rulouri deasupra frunzelor de varză rupte în tigaie.
Așezați varza murată uniform peste rulouri.
Așezați slănină deasupra varză murată.
Se presară cu 1 până la 2 linguri de zahăr.
Se amestecă roșiile tocate și supa cu apă și se toarnă peste rulouri.
Adăugați apă suplimentară pentru a ajunge la vârful rulourilor de varză.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 1/2 ore sau până când sunt fierte.