Varză Umplute Slovacă

Varză Umplute Slovacă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați varza umplută Slovacă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 409 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de carne de vită măcinată, sare, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul brun gătit, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. 370 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este extraordinar. Încercați Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, Supă Slovacă De Ciuperci De Crăciun, și Gatiti cartea: supa de varza Slovaca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți o oală cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se amestecă carnea de vită și carnea de porc împreună. Se amestecă ceapa, orezul fiert, pătrunjelul, sarea, piperul, sarea de usturoi și 1/2 cutie de supă de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Supă De RoșiiSupă De Roșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se amestecă bine.
4
Capul de varză, se pune în apă clocotită și se fierbe până se gătește parțial. Separați frunzele și tăiați tulpinile. Rezervați aproximativ 24 până la 32 de frunze întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Tăiați frunzele rămase și aliniați fundul tăvii mari de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Împachetați ușor o mână mică de amestec de carne și puneți-o în centrul unei frunze de varză. Îndoiți partea superioară a frunzei peste amestec, apoi pliați în părțile laterale și rotiți până când amestecul este complet învelit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Așezați rulouri deasupra frunzelor de varză rupte în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați varza murată uniform peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
9
Așezați slănină deasupra varză murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
10
Se presară cu 1 până la 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
11
Se amestecă roșiile tocate și supa cu apă și se toarnă peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
12
Adăugați apă suplimentară pentru a ajunge la vârful rulourilor de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
13
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 1/2 ore sau până când sunt fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista