Varză roșie la grătar cu cremă de usturoi

Varză roșie la grătar cu cremă de usturoi
Varza roșie la grătar cu cremă de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 162 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, apă, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, Varză roșie la grătar cu sos de smântână de var, și Tacos de pește Chili-Lime la grătar cu smântână varză Slaw + Mango și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați frunzele exterioare și tăiați fiecare cap de varză în 6 pene, lăsând porțiunea de miez atașată pentru a ține pene împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2
Așezați pene într-un castron mare de sticlă; adăugați 2 linguri de apă și acoperiți ușor cu folie de plastic rezistentă. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 9 minute sau până se înmoaie. (Pentru a face înainte: aranjați pene de varză pe o tigaie cu jeleu și dați-le la frigider pentru a se răci rapid și a opri procesul de gătit. Acoperiți și răciți până la 2 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu; se adaugă 1 linguriță de usturoi și se fierbe 1 minut sau până când usturoiul devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați smântână și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți la foc mediu-mic 10 minute sau până când se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5
Adăugați 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. (Pentru a face înainte: acoperiți crema de usturoi și răciți până la 2 zile; reîncălziți în cuptorul cu microunde sau cratiță.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Combinați uleiul de măsline și restul de 2 lingurițe de usturoi tocat într-un castron mic; ungeți uleiul peste pene de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Presărați varza cu 1/2 linguriță rămasă fiecare de sare și piper. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
12 minute sau până se rumenesc și ușor carbonizate, întorcându-se o dată. Aranjați varza pe un platou de servire; stropiți fiecare pană cu aproximativ 1 lingură de cremă de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
9
Opțiune de gătit în interior: fierbeți varza aburită pe foi de copt negreșite la 5 1/2 inci de la căldură 24 de minute sau până se rumenesc și ușor carbonizate, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateGreu
Gata În34 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista