Varză roșie la grătar cu cremă de usturoi

Varză roșie la grătar cu cremă de usturoi
Varza roșie la grătar cu cremă de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 162 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, apă, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, Varză roșie la grătar cu sos de smântână de var, și Tacos de pește Chili-Lime la grătar cu smântână varză Slaw + Mango și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați frunzele exterioare și tăiați fiecare cap de varză în 6 pene, lăsând porțiunea de miez atașată pentru a ține pene împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2
Așezați pene într-un castron mare de sticlă; adăugați 2 linguri de apă și acoperiți ușor cu folie de plastic rezistentă. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 9 minute sau până se înmoaie. (Pentru a face înainte: aranjați pene de varză pe o tigaie cu jeleu și dați-le la frigider pentru a se răci rapid și a opri procesul de gătit. Acoperiți și răciți până la 2 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu; se adaugă 1 linguriță de usturoi și se fierbe 1 minut sau până când usturoiul devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați smântână și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți la foc mediu-mic 10 minute sau până când se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
5
Adăugați 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. (Pentru a face înainte: acoperiți crema de usturoi și răciți până la 2 zile; reîncălziți în cuptorul cu microunde sau cratiță.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Combinați uleiul de măsline și restul de 2 lingurițe de usturoi tocat într-un castron mic; ungeți uleiul peste pene de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Presărați varza cu 1/2 linguriță rămasă fiecare de sare și piper. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
12 minute sau până se rumenesc și ușor carbonizate, întorcându-se o dată. Aranjați varza pe un platou de servire; stropiți fiecare pană cu aproximativ 1 lingură de cremă de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
9
Opțiune de gătit în interior: fierbeți varza aburită pe foi de copt negreșite la 5 1/2 inci de la căldură 24 de minute sau până se rumenesc și ușor carbonizate, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateGreu
Gata În34 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista