Varză roșie fiartă și napi

Varză roșie fiartă și napi
Varza roșie fiartă și napii este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 112 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 1 oră și 3 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, napi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză roșie fiartă și napi, Napi Fierți Cu Vanilie, și Napi Fierți Cu Pătrunjel.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare de sote, încălziți tigaia pe mediu și adăugați semințele de muștar. Prăjiți semințele până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
SemințeSemințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați unt și ulei. Când untul este topit, adăugați napii și varza și sotati până când varza începe să se ofilească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
NapNap
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se amestecă în oțet și stoc. Aduceți amestecul la foc mic, acoperiți și fierbeți până când un cuțit introdus într-un nap iese ușor și varza este ofilită și fragedă, aproximativ 25 de minute. Condimentează, după gust, cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
NapNap
StocStoc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 3 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista