Varza roșie fiartă cu rozmarin cu kabanos este o fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 801 calorii, 28G de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați varză, oțet de vin, buton de unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Varză roșie fiartă cu ceapă roșie și mere, Varză Roșie Fiartă Cu Zinfandel Roșu, și Varză Roșie Fiartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înjumătățiți varza, îndepărtați tulpina dură și feliați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
2
Așezați într-o tigaie mare cu toate celelalte ingrediente în afară de cârnați, apoi amestecați în 300 ml apă și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul, acoperiți cu un capac bine montat și gătiți ușor timp de 1 oră, amestecând frecvent. Dacă este prea uscat, puteți adăuga puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați kabanos la amestecul de varză, puneți un capac pe tigaie și fierbeți ușor timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți capacul și gătiți încă 10 minute.
6
Serviți alături de niște piure simplu sau cartofi fierți.